top of page

Profiel

Debbie Borgschot

Vanaf 1999 ben ik werkzaam op het vakgebied van Human Resources. Eerst in de wereld van Werving & Selectie en sinds 2001 in het HR vakgebied. In 2006 heb ik besloten om de overstap te maken om als Ad Interim HR adviseur aan de slag te gaan.

Mijn werkervaring en brede kennis heb ik opgedaan in verschillende branches: Werving & Selectie, Industrie, Bouw, Speelautomatenbranche, Nutsbedrijven en Techniek. Door werkzaam te zijn geweest in deze verschillende branches ben ik flexibel inzetbaar en is mijn inlevingsvermogen erg gegroeid.
Inmiddels heb ik al vele malen met veel plezier en succes bij verschillende bedrijven mogen inspringen. De grootste complimenten zijn natuurlijk dat je vaak wat langer mag blijven. Bijvoorbeeld omdat er nog opdrachten zijn waar het HR team in haar reguliere werk geen tijd voor of kennis over heeft.
Dit heeft voornamelijk te maken met het vertrouwen wat men in mij en mijn integere aanpak heeft gekregen tijdens de opdracht. Bij een organisatie heeft dit geresulteerd tot een opdracht van maar liefst 16 maanden!

Wat mij motiveert is dat ik door deze constructie met zoveel verschillende organisaties en mensen in aanraking kom. De afwisseling en telkens nieuwe dingen op mijn vakgebied houden mij scherp en maken me creatief in oplossingen op het vakgebied.
Voor een gedetailleerd overzicht van mijn werkervaring, opleidingen en competenties zie Curriculum Vitae.

Mijn profiel op LinkedIn is altijd bijgewerkt.

bottom of page