top of page

Referenties

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren o.a. bij de volgende bedrijven

aan interessante HR projecten mogen werken:

Brabant Water

Ad Interim Adviseur

brabantwater.png

"Zij heeft zich doen kennen als een medewerkster die haar taken tot volle tevredenheid verrichtte, een ervaren en terzake kundige P&O-consulent. Qua persoonlijkheid heeft zij zich gemanifesteerd als een open, eerlijke, positief-kritische, goedlachse, doortastende en initiatiefrijke medewerkster. Op de afdeling P&O is zij in korte tijd een gewaardeerde en prettige collega gebleken."

JvH Gaming

Ad Interim Personeelsmanager

"Gedurende de periode dat mevrouw Borgschot bij onze organisatie werkzaam is geweest, hebben wij haar leren kennen als een prettige, humoristische en daadkrachtige persoonlijkheid die zich gedurende de gehele projectduur volledig inzette voor ons bedrijf en zowel door leidinggevenden als collega's zeer gewaardeerd werd."

jvh.jpg

Opstalan

Ad Interim Personeelsmanager

"Wij zullen Debbie herinneren als een spontane vrouw die met haar hartelijkheid al snel het vertrouwen van de Opstalan medewerkers voor zich won."

logo_opstalan.png

Halin Electronics

Personeelsfunctionaris

"Kenmerkend bij het verrichten van haar werkzaamheden was haar betrokkenheid, empathie, gedrevenheid, pro-activiteit en oplossingsgerichtheid. We zullen haar opmerkelijke, positieve en aanstekelijke enthousiasme gaan missen."

Halin.png

Brabant Werkgroep

Vestigingsmanager

brabantwerkgroep.jpg

"Alle werkzaamheden heeft zij met veel enthousiasme, inzet en nauwkeurigheid verricht. Als collega was zij conscientieus en de samenwerking met haar hebben wij als bijzonder aangenaam ervaren."

bottom of page